Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy meglátogatja cégünk webáruházát!

Az olcsóbb parfümök kategóriájában indultunk el az  illatszer piacon, rövid időn belül sikerült egy színvonalas választékot kialakítanunk, és szakértelmünkkel sikerült kiválasztanunk a sláger parfüm családokat!

Ez a gondolkodás minket igazolt és az évek folyamán lépésről lépésre erősödött a cég.
Több parfüm család kizárólagos importőreként vagyunk jelen a piacon.
STAR NATURE EDT 70ml (VATTACUKOR ILLAT), CUBA PARFÜM EDT – EDP , NEW BRAND 100ml EDT – EDP, ENTITY PARFÜMÖK, hogy csak a legnagyobb slágereket említsük.
A parfüm iparon belül az alacsonyabb árkategóriájú parfüm családokat választottuk ki, ezen belül is óriási a választék árban, design-ban, kiszerelésben és minőségben. Szeretnénk ezt a vonalat a legszélesebb kínálatában árusítani a vevőinknek.

A parfüm olyan, mint a divat mindig változik.

Ennek tudatában törekszünk mi és persze a gyártók, hogy az igényeknek a lehető legjobb választékot biztosítsuk. A kis és nagykereskedésekben szinte a teljes választékunkkal jelen vagyunk, a *CUBA* családdal a Marionnaud – MÜLLER – DM- DOUGLAS parfümériák exkluzív polcaikat díszítik.

CUBA : szivar forma, nem csak dohányosoknak.

Ha választékunk felkeltette érdeklődését szívesen látjuk bemutató termünkben, 1196 Bp. Nádasdy u.40., üzletünkben hiszen ezek a termékek igazán testközelből élvezhetőek.

Mint importőr cég a már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk. Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk akkor a DPD futár a rendelés utáni napon már az üzletébe viszi a megrendelését!
A képek alapján telefonon, faxon, e-mailban egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Remélem bemutatkozónk felkeltette érdeklődésüket és így személyesen vagy a kommunikáció útján találkozhatunk.

Üdvözlettel:
Star Brands Parfüm Kft.